Ταντρική Αριθμολογία

Κουνταλίνι Γιόγκα και Ταντρική Αριθμολογία. Η δυνατότητα να αλλάξετε τη ζωή σας.

Η ταντρική αριθμολογία έχει τις ρίζες της, στις αρχαίες γιόγκικες και ταντρικές διδασκαλίες. Γιόγκα και Τάντρα ουσιαστικά είναι συνώνυμα και μεταφράζονται ως ένωση/σύνδεση.
Πολλοί όταν ακούνε τον όρο Τάντρα έχουν στον νου τους την κόκκινη Τάντρα που πάλι είναι ένωση αλλά περιορίζετε στην απόλαυση της σεξουαλικής πράξης. Εδώ όμως θα ανεβάσουμε λίγο την ενέργεια παραπέρα και θα δούμε ένα απλό, άμεσο και ακριβές τρόπο για να ξεπεράσουμε τα μπλοκαρίσματα μας.
Αναπτύχθηκε ως ένα εργαλείο για να κατανοήσουμε τις αδυναμίες μας και τις δυνάμεις μας. Παρέχει ένα αποτελεσματικό χάρτη για να πορευτούμε και να δουλέψουμε στοχευμένα πάνω στις προκλήσεις μας μα και στις δυνάμεις μας. Απώτερος σκοπός η Σύνδεση. Η Σύνδεση με τον εαυτό μας, τους άλλους, με το μονοπάτι μας και τέλος με το Όλο.
Η Ταντρική Αριθμολογία αποτελεί κομμάτι τον διδασκαλιών της Κουνταλίνη Γιόγκα όπως δόθηκε από τον Γιόγκη Μπάτζαν. Γίνετε κατανοητή μέσα από τα Δέκα Σώματα και τον αριθμό έντεκα που είναι η ενσάρκωση όλων. Στην Κουνταλίνη Γιόγκα απεμπολούμαστε από δέκα σώματα. Ένα της ψυχής, τρία νοητικά, ένα υλικό (το φυσικό μας σώμα) και πέντε ενεργειακά. Για να είμαστε πλήρεις, πρέπει να γνωρίσουμε τα δέκα σώματα μας και να μάθουμε πώς να τα εναρμωνίζουμε.
Δεν αποτελεί πανάκια, ούτε είναι ένα εργαλείο πουμπορούμε να δουλέψουμε απλά διαβάζοντας για τα υπέρ και τα κατά μας. Το όφελος της Ταντρικής Αριθμολογίας έρχεται μόνο δουλεύοντας μέσο της Κουνταλίνη Γιόγκα.
Αν έχετε κάποιον δάσκαλο της Κουνταλίνη Γιόγκα, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα δέκα σώματα στο διαδίκτυο, όπως επίσης και εργαλεία υπολογισμού της Ταντρικής σας Αριθμολογίας. Στην Κουνταλίνη Γιόγκα η παρουσία ενός δασκάλου είναι απαραίτητη όχι τόσο για τις διδασκαλίες που θα πάρετε, αυτά τα βρίσκετε και στο διαδίκτυο, αλλά για την σύνδεση σας με την χρυσή αλυσίδα των δασκάλων της Κουνταλίνη Γιόγκα. Στον δυτικό τρόπο σκέψης αυτό ακούγετε τελείως ξένο, και ίσως και καχύποπτο, αλλά η αλήθεια είναι πως είμαστε περισσότερα από ένα υλικό σώμα, είμαστε ενέργεια.Το εργαλείο αυτό συνιστάστε για προχωρημένους μαθητές που έχουν εδραιώσει μέσα τους την διδασκαλεία της Κουνταλίνη Γιόγκα και την σχέση τους με κάποιον δάσκαλο.
Αν σας ενδιαφέρει το θέμα και θέλετε να μάθετε περισσότερα, με μεγάλη μας χαρά προσφέρουμε ατομικές συνεδρίες στην Ταντρική Αριθμολογία.
Η συνεδρία περιλαμβάνει:
• Ανάλυση και κατανόηση των Δέκα Σωμάτων μας.
Πως μας επηρεάζουν, πως αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και πως μπορούμε να φέρουμε
ισορροπία και ολοκλήρωση στην ζωή μας.
• Ανάλυση της Ταντρικής σας Αριθμολογίας. Γνωρίστε καλλίτερα τον εαυτό σας.
Ανάλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζετε εσωτερικά από εσάς τους ίδιους καθώς και εξωτερικά από τους άλλους. Ξεδίπλωμα των δυνατοτήτων σας και ανακάλυψει του δρόμου της ψυχής σας προς το μονοπάτι που θα σας φέρει εξέλιξη και ευδαιμονία.
• Εξατομικευμένο μάθημα Κουνταλίνη Γιόγκα βασισμένο στην Ταντρική σας Αριθμολογία προσαρμοσμένο πάνω στις ανάγκες και τις δυνατότητες σας.

Διάρκεια δυο (2) ώρες.

Κόστος: 40 €