Συναστρία

Συναστρία

Συναστρία ονομάζουμε τη σύγκριση δύο αστρολογικών χαρτών – ατόμων.

Σκοπός της συναστρίας είναι η σύγκριση των πλανητών των ωροσκοπίων και της μεταξύ τους σχέσης, προκειμένου να δούμε:
Ποια είναι τα κοινά χαρακτηριστικά των ατόμων;
Σε ποιους τομείς και σε ποια επίπεδα μπορούν να συνεργαστούν;
Ποιες είναι οι διαφορές τους;
Κάτω από ποιες συνθήκες μπορεί να λειτουργήσει η σχέση τους και πότε γίνεται δυσλειτουργική;

Η συναστρία μας δίνει απαντήσεις για όλες τις μορφές σχέσεων.

Μπορούμε να συγκρίνουμε τόσο τους χάρτες της μητέρας με το παιδί,  όσο και μεταξύ δυο φίλων. Εκτός όμως από το προσωπικό πεδίο, μια διαδομένη μορφή συναστρίας προεκτείνεται και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς ερωτήματα συνεργασίας είναι καίρια και μπορεί να καθορίσουν το μέλλον της επένδυσης μας.

Ωστόσο, η πιο δημοφιλής και περιζήτητη μορφή συναστρίας είναι η ερωτική, διότι ο έρωτας είναι καθολικό συναίσθημα. Επομένως, μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα χαράς, πόνου, πίκρας, ευλογίας και ευημερίας.

Έτσι λοιπόν, μέσα από τη σύγκριση δύο ωροσκοπίων, είτε πρόκειται για ερωτική σχέση, είτε πρόκειται για τη σχέση γονέα/παιδί, είτε εργοδότη/εργαζόμενου, μπορούμε να δείξουμε στους ενδιαφερόμενους ποια είναι τα δυνατά σημεία της σχέσης τους, τι να προσέξουν, πως πρέπει να αντιδράσουν, όταν έρχονται σε επαφή με τα  «αρνητικά» ή «ενοχλητικά» χαρακτηριστικά του άλλου και πως να τροφοδοτήσουν τη σχέση τους.

Ας θυμόμαστε ότι οι σχέσεις στη ζωή μας είναι πεδία εξέλιξης.

Άρα, στόχος μας ας γίνει ο εντοπισμός των ιδιαίτερων σημείων αυτών και η αποφυγή περιστροφής και εγκλωβισμού στις ίδιες συμπεριφορές, που συνεχώς επαναλαμβάνονται.

Κόστος: 80€ η συνεδρία,